Whatsapp

مشاوره رایگان

۹ ایده برای داشتن خانه ای بزرگتر

۹ ایده برای داشتن خانه ای بزرگتر

فهرست

۹ ایده برای سازماندهی وسایل که خانه را بزرگ ‌تر می‌کنند می تواند راهکارهای مناسبی را در اختیار افرادی قرار دهد که از وضع موجود راضی نیستند و تلاش می کنند با استفاده از روش های مختلف بر آشفتگی اوضاع مسلط شده و با برقرار کردن نظم و بکار گیری روش های جدید اوضاع داخلی خانه را سامان دهی کنند. سازماندهی وسایل خانه کمک می کند از حداکثر فضای خانه استفاده شود و بتوان با سادگی و در کمترین زمان همه جا را نظافت نمود. در روز های آخر سال که همه مشغول خانه تکانی و تمیزکاری هستند‌. بهترین زمان ممکن برای چیدمان و مرتب کردن وسایل محل زندگی می باشد.

روش ها و ترفند های چیدمان وسایل خانه

سازماندهی وسایل که خانه را بزرگ ‌تر می‌کنند می تواند روشی مناسب و منحصر بفرد برای غلبه بر اوضاع آشفته داخلی باشد. در ادامه سعی می شود، ۹ ایده و ترفند مورد بررسی قرارگیرند  که ممکن است بکار گیری آن ها  باعث تغییر شرایط فضای داخلی خانه شده و اوضاع را تغییر دهد.

استفاده از حداکثر فضاهای ممکن

یکی از روش های خوب برای سازماندهی وسایل خانه استفاده از ترفند بیشترین وسیله در کمترین فضا یا به تعبیر ساده تر استفاده از حداکثر فضای ممکن می باشد. برای این کار باید پس از جمع کردن شلوغی و به هم ریختگی ها به دنبال فضاهای خالی موجود در خانه بود تا بتوان وسایل اضافه را در این فضا ها جا نمایی کرد.

از این فضاهای بلا استفاده می توان به فضای زیر تخت ها یا در صورتی که گاز آشپزخانه رو میزی نباشد فضای بین اجاق گاز و کابینت اشاره کرد. این گونه فضاها می توانند جای مناسبی برای قرار دادن  وسایل اضافه باشند و می توان با قرار دادن چند جعبه یا صفحه جدا کنند وسایل را در این فضا ها قرارداد.

مثلا  لباس ها و کفش های زمستانی می تواند تا زمان استفاده در زیر تخت قرار گیرد یا مثلا در فاصله بین دراور و دیوار یک سبد بزرگ پلاستیکی قرار داده شود و وسایل اضافی مثل لباس ها یا اسباب بازی بچه ها درون آن قرار گیرد.

9 ایده برای داشتن خانه ای بزرگتر

مرتب و منظم چیدن وسایل و حتی المقدور تفکیک آن ها

در این روش باید از بی نظمی و نابهنجاری دوری شود به این شکل که قفسه های کتاب، قفسه های لباس و کمد لباس ها براساس یک الگوی مناسب مرتب گردد مثلا لباس ها بر اساس رنگ یا فصل استفاده مرتب شود یا لباس های هر فرد از اعضای خانه در جای مناسب و مختص به خودش قرار داده شود. در مورد وسایل خانه مثلا وسایل و مواد خشک برای  پخت و پز دریک جای مشخص قرار داده شود یا وسایل در انبار بر اساس اندازه،  جنس و رنگ شان چیده شوند. کتاب های کتاب خانه را هم می توان ابتدا بر اساس موضوعات آن ها جدا کرده سپس به ترتیب اندازه از بزرگ تا کوچک در کنار هم قرارداد تا باعث  ایجاد نظمی زیبا در خانه شود.

استفاده از وسایل دور ریز برای سازماندهی وسایل خانه

برای نظم دادن و جا نمایی وسایل خانه می توان از وسایل دور ریز که از استحکام خوبی برخوردار هستند برای نظم دادن به اسباب و وسایل خانه استفاده کرد. مثلا می توان از سینی های کیک، ظروف پلاستیکی محکمی که غذای آماده در آن ها قرار داده می شود، قوطی های شکلات و … وسایلی خوب و رایگان برای نظم دهی به فضای داخلی کمد و کشو ها استفاده کرد. مثلا  می توان با چند سینی پلاستیکی کیک، اکسسوری خود را دسته بندی کرد. یا لباس های زیر خود را در ظرف های عمیق پلاستیکی قرار داده و بدون خرج کردن هیج هزینه ای به وسایل شخصی سرو سامان داد.

سرو سامان دادن به دارو و درست کردن جایی برای کمک های اولیه

برای منظم کردن وسایل خانه می توان یک کشو یا جعبه مشخص برای دارو، باندها و همه وسایل کمکهای اولیه در نظر گرفت. شاید خرید یک جعبه کمک های اولیه برای افراد مختلف جالب نباشد. اما انتخاب یک مکان مشخص برای قرار دادن وسایل دارویی و درمانی هم باعث مرتب شدن خانه می شود و هم زمان دسترسی به آن ها را در شرایط اضطراری کاهش می دهد.

زیبایی در سادگی

برای چیدمان و مرتب کردن کمد ها و کابینت ها نباید به دنبال روش های پیچیده بود بلکه بهتر است ظرف ها و لباس ها بر اساس اندازه، جنس و میزان یا زمان استفاده دسته بندی و مرتب شوند تا بتوان در زمان مناسب از آن ها استفاده کرد.

9 ایده برای داشتن خانه ای بزرگتر

کازیه، وسیله ای کار آمد و مناسب

در این روش نباید فقط از کازیه برای نگهداری مجله و روزنامه استفاده شود بلکه از این وسیله می توان برای دسته بندی و جا نمایی مواد غذایی استفاده کرد مثلا چند کازیه برای نگهداری سیب زمینی، پیاز و سیر اختصاص داده شود. چند کازیه دیگر در کابینت مواد غذایی قرارگیرد و خوراکی ها درون آن قرار داده شود.‌ مثلا در یک کازیه ادویه جات ریخته شود و در قسمت دیگر ماکارونی و … این روش کمک می کند که در یک فضای کوچک و بدون آشفتگی  بتوان مواد قضایی بیشتری را در کنار هم جا نمایی کرد.

قرار دادن لباس ها در فضایی غیر از کمد

برای قراردادن و جا نمایی لباس ها و وسایل مختلف حتما نیاز نیست که یک وسیله در بسته و یک فضای محدود به نام کمد قرار داده شود تا بتوان وسایل مختلف را درون آن قرار داد بلکه می توان از فضای های بزرگ تر مثل یک اتاق استفاده کرد یا بخشی از اتاق خواب را به این کار اختصاص داد و برای آویزان کردن لباس ها از رگال یا هول درهای ساده استفاده کرد. برای نگهداری کفش ها از یک قفسه ساده که در گوشه ای کنار دراور قرار داده می شود استفاده کرده و کفش ها را درون آن چیده و مرتب نمود. در این روش برای استفاده از وسایل،  لازم به جستجو نیست و با یک نگاه ساده به فضای اتاق می توان وسایل مورد نیاز را پیدا نمود.

استفاده از فلسفه وابی سابی یا حالتی شعر گونه برای مرتب کردن و چیدمان وسایل خانه

در این روش خانه به شکل مینیمال یا وابی سابی مرتب می شود یعنی هر  چیزی در ساده ترین حالت ممکن مورد استفاده قرارگیرد و  تلاش شود تا جذابیت آن ها با استفاده از نور و رنگ ها  افزایش پیدا کند این کار باعث می شود فضای یک خانه مثل یک شعر زیبا و موزون شود و حسی خوب به ساکنان آن منتقل کرده و تکراری نباشد.

تا زدن و مرتب کردن لباس ها

با یاد گرفتن روش های مختلف تا زدن لباس ها می توان لباس های اضافه را طوری مرتب کرد که فضای کمتری را در کمد اشغال کنند. اجرای این روش باعث زیبایی ظاهری کمد و کشو های لباس می شود. با روش هایی که در این مقاله آمده میتوانید فضای خانه خود را باز کرده و خانه ی بزرگتری داشته باشید

لطفا به این محتوا امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.