Whatsapp

مشاوره رایگان

پارتیشن چوبی

پارتیشن چوبی

فهرست

پارتیشن چوبی

پارتیشن چوبی از جمله اقلامی است که برای قسمت بندی فضا استفاده می شود. اگر شما هم با کمبود فضا مواجه هستید و برای کار های مختلفی نیاز به جا دارید می توانید از پارتیشن چوبی استفاده کنید.

برای مثال فرض کنید در محل کارتان نیاز به یک قسمت مجزا برای یکی از عوامل دارید و دفتر کارتان تنها یک اتاق بزرگ دارد. همچنین نمی خواهید برای دیوار کشی هزینه کنید و یا زمان بنایی را ندارید. در چنین مواردی پارتیشن چوبی به کمک شما می اید و می توانید با کمترین هزینه، فضا را به صورت دلخواه تغییر دهید.

پارتیشن چوبی مدرن:

علاوه بر استفاده بهینه از فضا، پارتیشن به شما کمک می کند تا ظاهری زیبا به دفتر کار یا اتاقتان بدهید. در واقع پارتیشن های چوبی علاوه بر اینکه برای فضا سازی استفاده می شوند، قابلیت تزئینی و زیباسازی دارند. سادگی و زیبایی این پارتیشن ها نمایی زیبا به فضای مورد نظر شما می دهد.

پارتیشن چوبی مدرن

کاربرد پارتیشن چوبی

از دیگر کاربرد های پارتیشن می توان بهبود ظاهر محل کار و زیباسازی آن و همچنین پوشاندن قناسی و عیب های ساختمان اشاره کرد. به عنان مثال شما می توانید ستون ها را مخفی کنید و یا اگر دیوار نمزدگی و خرابی دارد توسط پارتیشن بپوشانید.

معمولا قناسی ها به ساختمان جلوه خوبی نمی دهد و در چیدمان تاثیر بدی دارد. شما می توانید با استفاده از پارتیشن دیواری صاف و یکدست داشته باشید. استفاده از پارتیشن ها علاوه بر صرفه جویی در زمان قسمت بزرگی از هزینه های شما برای تعمیر دیوار، دیوار کشی و… را کاهش می دهد.

تنوع پارتیشن چوبی

پارتیشن های چوبی از تنوع بالایی برخودار هستند. با توجه به هر سلیقه ای پارتیشن وجود دارد و به راحتی به نیاز های شما پاسخ می دهد. برای مثال با استفاده از یک پارتیشن تمام چوب می توانید ظاهری کلاسیک به چیدمانتان بدهید. پارتیشن های چوبی از محبوب ترین نوع پارتیشن ها هستند. برای پارتیشن بندی در قسمت حمام شما می توانید از پارتیشن های ضد آب استفاده کنید.

انواع پارتیشن های چوبی:

پارتیشن های چوبی را می توان با توجه به ابعاد، جنس چوب وتک جداره یا دوجداره بودن آن ها دسته بندی کرد.

پارتیشن چوبی تک جداره:

این پارتیشن ها از یک تکه چوب ساخته می شوند. پارتیشن های چوبی تک جداره بیشتر جنبه تزئینی داشته و برای دیزاین استفاده می شود. ممکن است بر روی این نوع پارتیشن طرح هایی را با استفاده از برش لیزری ایجاد کرده باشند. این نوع پارتیشن عایقی برای صدا و حرارت نیست و تنها با توجه به نوع چوب بکاررفته در ساخت آن می تواند مانع از صدا و حرارت شود. معمولا پارتیشن هایی که از جنس ام دی اف می باشند صدا را هم تا حد زیادی کاهش می دهند.

پارتیشن چوبی دو جداره:

بهترین انتخاب برای محیط های پر سرو صدا پارتیشن های دوجداره هستند. این پارتیشن ها از ورود صدا جلو گیری می کند و عایق خوبی در برابر آلودگی صوتی است. در ساخت پارتیشن های چوبی دوجداره از چوب ام دی اف استفاده شده است که لبه های آن را عایق سازی کرده اند. این پارتیشن چوبی با ارتفاع های مختلفی قابلیت نصب دارد. البته هر چقدر ارتفاع پارتیشن کم باشد، درصد عایق بود آن در برابر صدا نیز کمتر است.

پارتیشن های چوبی دوجداره به صورت یک دیواره محکم و به صورت ثابت در مکان هایی که به قسمت بندی نیاز دارند استفاده می شود. این پارتیشن ها علاوه بر ضخامت بیشتر، وزن بیشتری نیز دارند. در بین این لایه ها، لایه عایقی وجود دارد که به خوبی می تواند از ورود صدا جلوگیری کند. همچنین عایق خوبی برای انرژی گرمایی هستند. معمولا از پارتیشن دوجداره برای ساخت یک مکان دنج و آرام در ادارات استفاده می شود.

پارتیشن چوبی اداری:

پارتیشن بندی ادارات یکی از موارد کاربرد پارتیشن های چوبی است. معمولا با استفاده از پارتیشن های چوبی به جداسازی فضا و ایجاد فضای جداگونه برای کارکنان می پردازند تا با مدیریت فضا، افراد زیادی از این قسمت ها استفاده کنند. علاوه بر این عایق بودن پارتیشن ها باعث می شود تا شما یک فضای آرام را در اختیار داشته باشید.

پارتیشن اداری

پارتیشن چوبی ثابت و متحرک:

پارتیشن ها می توانند به دو دسته ی متحرک و ثابت تقسیم شوند. پارتیشن های ثابت در جای خود محکم شده و بست می شوند. برای نصب و جا به جایی این پارتیشن ها شما نیاز به افراد متخصص دارید. اما پارتیشن چوبی متحرک به راحتی قابلیت جا به جا شدن دارد و برای ثابت ماندن در جای مورد نظر به بست یا ابزار خاصی احتیاج ندارد. پارتیشن های متحرک وزن کمی دارند و به راحتی حمل می شوند. اکثر پارتیشن های تزئینی از نوع متحرک هستند.

پارتیشن چوبی ثابت و متحرک

جنس پارتیشن های چوبی

معمولا برای ساخت پارتیشن های چوبی از چوب درختانی همچون گیلاس، بلوط، افرا و… استفاده می کنند. علاوه بر این از متریال های دیگری نیز در ساخت پارتیشن استفاده میکنند. در پارتیشن ای مدرن معمولا از کنار هم قرار دادن شیشه و چوب طرح های مدرنی را طراحی می کنند. شیشه باعث می شود تا نور به خوبی عبور کند. به طور کلی برای ساخت پارتیشن ها از جنس ام دی اف و پی وی سی استفاده می کنند.

پارتیشن های MDF

برای ساخت پارتیشن های MDF از خمیر چوب استفاده می کنند. این خمیر با استفاده از چسب چوب و فشار زیاد به تخته هایی فشرده تبدیل می شوند که بسیار مقاوم هستند. برای ساخت پارتیشن چوبی از چوب هایی همچون چوب بامبو، حصیر، چوب انواع درختان و… استفاده می کنند. تنوع در نوع مواد اولیه باعث می شود تا مشتری انتخاب های بیشتری داشته باشد.

پارتیشن های ام دی اف با رنگ های مختلفی اماده می شوند. MDF از لحاظ مقاومت نسبت به سایر چوب ها مقاومت بیشتری دارد. به همین دلیل از محبوب ترین متریال های ساخت پارتیشن به شمار می رود.

 پارتیشن MDF

پارتیشن های HPL

از دیگر مواد اولیه ای که برای ساخت پارتیشن استفاده می شود، اچ پی ال است. این جنس، ورق هایی با روکش طرح چوب و دیگر طرح ها است که با استفاده از رزین فنولیک و لایه های سلولوزی ساخته می شود. اچ پی ال ها صفحات مقاومی هستند که در دما و فشار بالا ساخته می شوند. در صورت پوشانده شدن این مواد با کاور طرح چوب می توان از آن ها به عنوان پارتیشن چوب مصنوعی استفاده کرد.

از این پارتیشن بیشتر برای تزئین ادارات و یا منازل استفاده می شود. علاوه بر این، در بیمارستانها، سرویس های بهداشتی، رختکن استخر، آزمایشگاه ها و غیره به کار گرفته می شوند. ضد آب و آنتی باکتریال بودن اچ پی ال باعث می شود تا گزینه ای مناسب برای استفاده در محیط های مرطوب همچون استخر، سرویس های بهداشتی و یا بیمارستان ها باشند.

 پارتیشن HPL

پارتیشن لترون

از دیگر متریال های اولیه برای ساخت پارتیشن های چوبی، لترون است. لترون با استفاده از چند لایه از تخته چوب ساخته می شود. تخته چوب ها با استفاده از چوب های نرم، خرده چوب ها و ضایعات چوبی ساخته می شوند. ذرات موجود در لترون از ذرات موجود در ام دی اف بزرگ تر است. به همین دلیل است که شما در سطح لترون می توانید به راحتی پستی و بلندی را مشاهده کنید. برای استفاده از لترون به عنوان پارتیشن چوبی، با استفاده از ماشین ها و دستگاه های مخصوص آن را روکش می کنند.

مزایای پارتیشن چوبی

خرید پارتیشن چوبی می تواند مزایای زیادی برای شما داشته باشد. در ادامه به بررسی این مزایا می پردازیم:

ترکیب رنگ مناسب

پارتیشن های چوبی طیف رنگ قهوه ای دارند. قرار گیری رنگ قهوه ای درکنار رنگ زرشکی ترکیب چشم نوازی را ایجاد می کند که معمولا از این ترکیب رنگی در ادارات استقبال می شود. رنگ قهوه ای پارتیشن چوبی را می توانید در کنار رنگ های گردویی، شکلاتی و قهوه ای و… استفاده کنید. این رنگ می تواند با رنگ هایی از طیف رنگ های سرد همچون سبز و آبی فیروزه ای هم زیبایی چشم نوازی را ایجاد کند.

عایق صوتی

به طور ذاتی چوب می تواند آلودگی صوتی را کاهش دهد. هر چقدر چوب استفاده در ساخت پارتیشن ها سنگین تر باشد صدای کمتری نیز اکو می شود. برای مثال چوب کاج سبک است و صدای قدم های افراد را منتشر می کند. این در حالی است که اگر از چوب های سنگین مانند چوب گردو و بلوط استفاده کنید این صدا بسیار ناچیز می شود. اگر محل کار شما سر و صدای زیادی دارد می توانید از پارتیشن های اکوستیک استفاده کنید. این پارتیشن ها به حد زیادی از آلودگی صوتی جلوگیری می کنند.

عایق دما

پارتیشن های چوبی می توانند عایق خوبی برای دما باشد. این می تواند به دلیل منافذ هوایی باشد که در چوب وجود دارد. این سوراخ ها مانع انتقال گرما و انرژی می شود. در مقایسه بین ساخت دیوار و استفاده از پارتیشن، علاوه بر قیمت مناسب پارتیشن های چوبی ، عایق بودن آن ها در برابر گرما یک امتیاز مثبت محسوب می شود.

سازگاری با محیط زیست

یکی از وظایف هر یک از ما، محافظت از طبیعت و نعمت های الهی است. به همین دلیل باید تا جای ممکن از منابع تجدید پذیر استفاده کنیم. چوب از منابع تجدید پذیر به شمار می رود. با درختکاری اصولی و جایگزین منابع استفاده شده می توان از طبیعت محافظت کرد.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.