Whatsapp

مشاوره رایگان

آشپزخانه های مدرن شیک ۲۰۲۲

کناف کابینت

فهرست

زیبایی کناف کابینت در دیزاین آشپزخانه

خانه! مکانی امن و دوست داشتنی، که افراد بیشترین وقت خود و بهترین لحظات شان را در آن سپری می کنند. داشتن خانه ای زیبا با دکوراسیون ویژه و جذاب، هر فردی را به وجد می آورد و درون فرد، انگیزه ایجاد می کند تا روش های متنوع برای داشتن چنین خانه ای را بیابد و عملی کند. یکی از این روش ها استفاده از سازه گچی به نام کناف knauf است که قابلیت اجرا در سقف، کابینت و پارتیشن بندی خانه (به عنوان دیوار) را دارد.

کابینت ها از انواع مختلفی تولید می شوند. یکی از پرطرفدارترین نوع کابینت، کابینت تمام چوب است که در ادامه بیشتر درباره این موارد صحبت می کنیم.

اهمیت استفاده از کناف کابینت  در دیزاین و کاربردهای آن

در ابتدا تعریفی از کناف را بیان می کنیم و سپس به بررسی انواع و کاربردهای متنوع کناف، در دکوراسیون  داخلی می پردازیم:

تعریف کناف

کناف، نوعی صفحه ای روکش دار و غالبا گچی است که در صنعت ساخت و ساز و دکوراسیون داخلی کاربرد دارد. این سازه، به عنوان یکی از مصالح خشک (عدم استفاده از آب در آن) محسوب می شود و دارای قدمتی ۸۰ ساله است که اولین بار توسط برادران کناف knauf تولید شد. ورق های کناف را در دیوار، سقف و فضای بالای کابینت و هر قسمت دیگر خانه می توان بکار برد. علت شهرت و محبوبیت آن نیز، نصب آسان و قابلیت اجرا در هر قسمت از خانه می باشد.

 

کناف

کاربردهای کناف

  • کناف سقف: از آنجا که سقف نقش چشمگیری در زیبایی خانه دارد، باید در طراحی آن بسیار هوشمندانه عمل کرد. برای پوشش سقف می توان از کناف استفاده نمود. کناف دیوار نوعی سقف کاذب است که از اتصال پنل های گچی و غیر گچی ایجاد می شود. کناف که سازه ای یکپارچه و روکشی از گچ و سیمان است، از جنس گالوانیزه و به دو صورت ثابت و متحرک عرضه می شود. سقف های کاذب کنافی، سبک وزن هستند، باری بر ساختمان اضافه نمی کند، در حداقل زمان نصب و اجرا می شود، مقرون به صرفه و قابل برداشت و تعمیر است، ضد حریق و مقاوم در برابر زلزله است و قابلیت نصب چراغ های تزئینی بر روی آن را نیز دارد.

 

 

  • کناف دیوار: از کاربردهای دیگر کناف، در ایجاد دیوارهایی است که به عنوان پارتیشن یا جدا کننده و هم چنین بعنوان شلف و استند مورد استفاده قرار می گیرند (توجه داشته باشید؛ نباید بار ساختمان رو آنها باشد). بدین منظور از قابهای از پیش ساخته شده به شکل C و U استفاده شده و روش ساخت آن نیز این گونه است که ابتدا، صفحات روکش دار گچی را در یک یا چند لایه (با توجه به طرح اجرایی) به یکدیگر متصل می کنند که این کار به وسیله پیچ های مخصوص انجام می شود و پس از نصب گچ های مخصوص، در قاب های فولادی، نوبت به پر کردن همه شیارها می رسد که توسط نوار بتونه کاری بر روی درزهای بجا مانده انجام می شود.

 

  • کناف کابینت: کناف کابینت در دیزاین آشپزخانه نیز در قسمت های گوناگون سقف و در بالای کابینت، قابلیت اجرا دارد که در ادامه در مورد آن توضیح خواهیم داد.

 

کناف

کناف کابینت! مگه میشه؟ مگه داریم ؟؟

سبک خانه های امروزی به گونه ای است که فضای آشپزخانه در معرض دید قرار دارد، بنابراین دیزاین درست و اصولی آشپزخانه، تاثیر چشمگیری در زیبایی کل خانه خواهد گذاشت. استفاده از کناف کابینت در دیزاین آشپزخانه، می توان تا حد زیادی در این امر موثر واقع شود. معمولا کناف کابینت در بالای کابینت نصب می شود و با نورپردازی های داخلی آن، طرح و رنگ های متناسب با سبک کابینت آشپزخانه، فضایی جذاب را بوجود می آورد و جلوه ای خاص به آشپزخانه و محیط خانه می بخشد.

برای این منظور الزامیست؛ عمق کابینت (عمق استاندارد ۳۰ سانتیمتر)، یخچال و هر وسیله دیگری که دارای عمق است را محاسبه کنید. تا جلوه کناف و نورپردازی آن نمایان شود.

 

کناف

 

جمع بندی کناف کابینت 

ذات انسان عاشق زیبایی، تمیزی و خاص بودن، است و خانه مکانی است که می توانیم تمام ذوق هنری خود را در آن اعمال کنیم تا فضایی خارق العاده خلق نماییم. در این راستای، استفاده از کناف کابینت در دیزاین آشپزخانه می تواند بسیار یاریگر ما باشد. این سازه قابلیت نصب و اجرا در در قسمت‌ های مختلف منزل، نظیر آشپزخانه‌، به ویژه کابینت ها را دارد. کناف کابینت را می توان و طرح و رنگ های متنوع در بالای کابینت نصب کرد و با نورپردازی، به آن جلوه بخشید.

 

لطفا به این محتوا امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.