Whatsapp

مشاوره رایگان

تامین امنیت خانه پیش از سفر

تامین امنیت خانه پیش از سفر

فهرست

چگونه امنیت خانه را قبل سفر تامین کنیم؟

تامین امنیت خانه پیش از سفر یکی از دغدغه های بسیاری از مردم بخصوص در شهرهای بزرگ است. در ادامه نکاتی را به منظور تامین امنیت و داشتن سفری آسوده بررسی می کنیم.

امروزه یکی از مشکلات بزرگ شهروندان نگهداری  و مواظبت از اسباب و وسایل مدارک و اموال منقول و غیر منقول از گزند تصرف و دست درازی کسانی است که می خواهند با روش های غیر قانونی به اموال و وسایل دیگران دست درازی کنند.

از مشکلات بزرگ شهروندان رفتن به مسافرت کوتاه مدت و دراز مدت و نبودن آنها در منزل است که در زمان حضور نداشتن آن ها چگونه می توانند از دست درازی دیگران به اموال خود جلو گیری کنند. هرچند امروزه در جوامع شهری و روستایی نهاد ها و مراجع قانونی مسئول حفاظت از اموال و منابع مالی مردم می باشند ولی به دلیل کثرت جمعیت و بزرگ شدن جوامع انسانی این کار تا حدودی مشکل شده است و پیشگیری در هر کاری بهتر است از درمان و دنبال دلیل و علت گشتن است.

بهرحال بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل، پیشگیری و اعمال نکاتی برای امنیت بیشتر خانه است و در وحله اول بهترین کار برای همه شهروندان محافظت از اموال  و منابع شخصی خود می باشد.

 

تامین امنیت خانه پیش از سفر

 

تامین امنیت خانه پیش از سفر: نباید ها

  • ۱- یکی از مهمترین کارهایی که نباید قبل از ترک خانه انجام داد ،مطلع نکردن دیگران بخصوص همسایه ها و آشنایان دور است چون این کار خواسته یا ناخواسته موجب اطلاع دیگران از نبودن شما در خانه است و موجبات تهدید و به خطر افتادن خانه را فراهم می کند.
  • ۲- دست نزدن به تغییرات مشهود و قابل دیده شدن به وسیله افراد ثالث مثل جابجا کردن پرده ها به صورت مشهود یا زدن قفل های آویز از بیرون به در و پیکر و پنجره ها

تامین امنیت خانه پیش از سفر

تامین امنیت خانه پیش از سفر: باید ها

۱-قفل ها و درب های ورودی

در اولین قدم برای این کار باید تمام قفل ها و ورودی های خانه را چک کرد که احیانا مشکلی نداشته باشند

تامین امنیت خانه پیش از سفر

۲- بررسی کنتور ها

قبل از ترک خانه باید کنتور های آب و گاز را چک کرد که مشکلی نداشته باشند که در زمان نبودن و نشتی آن ها باعث خسارات جبران ناپذیری بشوند. همچنین توصیه می شود حتی المقدور اگر ممکن باشد فلکه اصلی آب و گاز بسته شود تا سطح اطمینان و آرامش بالا تر باشد.

۳- قفل کنتور برق

اگر کنتور برق در جای باز و حیاط است نسبت به چک کردن و انجام کارهای محافظی  و قفل و بند کردن آن از ضروریات است.

چون سارقان برای انجام سرقت اولین کاری که می کنند از کار انداختن کنتور برق برای غیر فعال کردن سیستم های حفاظتی است.

۴- خبر دادن به افراد معتمد

بهتر است یک یا چند نفر از افراد مطمئن و قابل اعتماد از نبودن شما در منزل باخبر باشند و حتی المقدور کلید خانه در اختیار فرد مطمئن برای سرکشی به خانه باشد.

۵- یخچال فریزر را بررسی کنید

قبل از سفر به یخچال خود سر بزنید و مواد غذایی که ممکن است در مدت طولانی خاصیت غذایی خود را از دست بدهند و فاسد شوند یا مهلت استفاده آنها تمام بشود را با خود ببرید یا به دیگران واگذار کنید.

۶-خانه را تمیز کنید

پیش از ترک خانه آشغال و مواد فاسد شدنی را از خانه خارج کنید چون ممکن است فساد آن ها باعث پخش بوی نامطبوع و جمع شدن حشرات بشود.

۷-حفاظت از اشیاء قیمتی

قبل از ترک خانه وسایل و لوازم گران قیمت مثل طلا و جواهرات یا اسناد و حواله ها و مدارک شناسایی خود را در جای امنی مثل گاو صندوق های محکم و به روز قرار دهید یا آن ه ارا در خانه قرار نداده و به افراد یا جاهای مطمئن بسپارید. چون اولین چیزی که سارقان دنبال می کنند پیدا کردن وسایل سبک و گران قیمت است.

۸- بررسی سیستم های روشنایی

سیستم و لوازم روشنایی خانه خود را به لوازم خودکار و تایم تنظیم دار مجهز کنید که در یک ساعت خاص سیستم روشنایی منزل فعال و در ساعاتی که شما مشخص می کنید غیر فعال بشود تا سارقان اگر منزل شما را تحت نظر دارند متوجه عدم حضور و نبودن شما در منزل نشوند.

۹-ایمنی در برابر عوامل طبیعی

قبل از ترک خانه و رفتن به سفر دقت داشته باشید که وسایل و لوازمی که در جاهایی مثل پرتگاه ها هستند و در زمان نبودن شما ممکن است در اثر شرایط جوی و طبیعی مثل طوفان باعث مشکل برای دیگران شوند را ایمن کنید مثلا اگر وسیله ای در بالکن دارید آنرا جابجا کنید که حادثه آفرین نباشد.

۱۰- وسیله نقلیه خود را در فضایی مطمئن بگذارید

توصیه می شود وقتی به مسافرت میروید و وسایل نقلیه خود را همراه خود نمی برید آن را در کوچه و محوطه روباز پارک نکنید و سعی کنید در پارکینگ سر پوشیده با رعایت نکات ایمنی مثل فعال بودن دزد گیر و قفل فرمان و پدال و بسته بودن درب ها پارک ‌نمایید.

۱۱- مراقب وسایل ومواد اشتعال زا باشید

هرگونه وسایل قابل اشتعال مثل کپسول گاز پکنیک و حتی مواد اشتعال زا مثل نفت، بنزین و الکل ها را به خارج از خانه و فضای باز منتقل کنید که باعث آتش سوزی نشود.

۱۲- کلید ها را فراموش نکنید

قبل از سفر همه جا را چک کنید و تمام کلیدهای خود را بردارید چون ممکن است به دلیل غفلت و کم توجهی بعضی از کلیدها در جاهای نگهداری همیشگی آن ها مثل داخل  یا زیر گلدان جلو در یا داخل قفسه جا کفشی و … جاهای دیگر باقی بماند و باعث خسران بشود.

۱۳- بهره مندی از سیستم های امنیتی

برای امنیت بیشتر خانه بهتر است از سیستم های آژیر خطر استفاده کرد که به دلیل وصل بودن به سنسور های مختلف در اثر هر گونه تکان ها لرزش های غیر معمول به صدا در می آیند و باعث فرار سارقین در کمترین زمان ممکن می شوند

تامین امنیت خانه پیش از سفر

۱۴- استفاده از دوربین مدار بسته

استفاده از دوربین های مدار بسته هم که به سیستم های انتقال تصاویر از طریق اینترنت مجهز باشند برای رسد و محافظت از خانه می تواند مفید باشد

۱۵- برق پشتیبان برای سیستم های امنیتی

وقتی از تجهیزات اتوماتیک روشن کردن چراغ و روشنایی استفاده می شود یا از دوربین های مدار بسته یا سیستم آژیر یا سیستم های کنترل درب ها و قفل ها از راه دور باید توجه داشت که قطع برق به هر دلیلی می تواند باعث مختل شدن و از کار افتادن آن ها بشود. پس باید در این شرایط از منابع ذخیره نیرو و برق استفاده کرد تا مشکل و اختلالی میش نیاید.

تامین امنیت خانه پیش از سفر

به طور کلی با دقت و توجه و استفاده از وسایل و لوازمی که وجود دارد می توان درصد نفوذ و دست اندازی به اسباب و وسایل خانه را به حداقل رساند و با فراغ بال و آسودگی به مسافرت های تفریحی و کاری رفت.

خوشبختانه امکاناتی که امروزه به خدمت بشر درآمده اند شرایط را نسبت به گذشته برای دزدان و سارقان بسیار سخت تر کرده و تنها دقت و توجه و همچنین استفاده بهینه ما را می طلبد.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.