Whatsapp

مشاوره رایگان

انواع لوستر

فهرست

معرفی انواع لوستر برای بخش‌های مختلف خانه

استفاده از لوستر برای بخش های مختلف خانه  می تواند علاوه بر زیبا سازی فضای داخلی، چگونگی نور پردازی در بخش های مختلف واحد مسکونی را هم مدیریت کند. با توجه به اندازه، ابعاد و شرایط متفاوت فضاهای مختلف استفاده از یک نوع لوستر برای فضاهای مختلف ممکن است کار جالبی نباشد. همچنین با توجه به اینکه انواع لوستر در طرح ها و رنگ های مختلف تولید می شوند می بایستی با توجه به دکوراسیون داخلی و سلیقه نسبت به انتخاب نوع مناسب لوستر اقدام شود تا از نظر زیبایی دیداری و کیفیت روشنایی در شرایط مطلوبی باشد.

انواع لوستر بر اساس جنس و متریال

لوستر ها معمولا از نظر جنس یا متریال و براساس سبک های دکوراسیون داخلی از تنوع بالایی برخوردار هستند و هرکس  لوستر های مورد نظر خود را با توجه به نوع جنس، سبک، مدل و حتی ابعاد و اندازه انتخاب می کند. مثلا برخی از لوستر ها ظاهری سنتی دارند و معمولا در خانه های قدیمی و روستایی نصب می شوند و در کنار آن‌ لوستر های شیک مدرن و کلاسیک هم وجود دارد که متناسب با دکوراسیون روز طراحی و تولید می شوند تا بتوانند باعث ارتقاء کیفیت دیداری فضاهای مختلف شوند. از نظر جنس و متریال انواع لوستر از تنوع بالایی برخوردار هستند. لوستر های فلزی از مواد مختلفی مانند استیل، آهن، برنج، آلومینیوم و حتی طلا و نقره هم ساخته می شوند. از دیگر انواع لوستر می توان به لوستر های چوبی، لوستر های شیشه ای، لوستر های کریستالی، لوستر های پلاستیکی، لوستر های پارچه ای و لوستر های ال ای دی اشاره کرد. تنوع بالای جنس بدنه انواع لوستر باعث می شود تا بتوان با توجه به شرایط و دیزاین داخلی لوستر متناسب با شرایط را انتخاب و نصب نمود.‌ انتخاب جنس بدنه لوستر می تواند تاثیر مستقیمی در زیبایی دیداری فضای داخلی داشته باشد به همین دلیل باید در انتخاب جنس بدنه لوستر دقت شود و لوستری برای فضاهای مختلف واحد مسکونی انتخاب شود که از هماهنگی لازم با دیزاین داخلی و فضای که قرار است در آنجا نصب شود برخوردار باشد. البته در انتخاب لوستر بر اساس متریال باید به این نکته توجه داشت که خیلی از لوستر ها از ترکیب دو یا چند متریال مختلف ساخته می شوند که می توانند زیبایی خاص خود را داشته باشند.‌

 

انواع لوستر برای بخش‌های مختلف خانه

انواع لوستر بر اساس طرح و سبک

انواع لوستر علاوه بر جنس و متریال از نظر طراحی و شکل ظاهری هم به چند دسته تقسیم می شوند که عبارتند از لوستر های مدرن، لوستر های کلاسیک، لوستر های سنتی، لوستر های مینیمال یا ساده، لوستر های آنتیک و فانتزی که از هر نوعی متناسب با شرایط  و دیزاین داخلی در فضاهای مختلف استفاده می شود.

انواع لوستر از نظرنوع نصب

لوستر ها با توجه به ارتفاع و شرایط محل جا نمایی و نصب متفاوت هستند. لوستر ها معمولا از نظر نوع نصب به سه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از لوستر های سقفی که به شکل متصل به سقف بدون فاصله نصب می شوند و می توانند برای فضاهایی با ارتفاع کم مناسب باشند. نوع دیگر لوستر های آویز هستند که به شکل آویزان از سقف نصب و جا نمایی می شوند و نوع سوم و جدیدتری هم وجود دارد که با نام لوستر یا چراغ دیواری شناخته می شوند. این نوع لوستر یا چراغ های دیواری به دلایل مختلف بر روی دیوار فضاهای مختلف نصب می شوند. نصب و استفاده از انواع لوستر با توجه به نوع جا نمایی متاثر از دیزاین و دکوراسیون داخلی می باشد. مثلا از لوستر های آویز برای فضاهایی با ارتفاع بلند یا برای زیبایی و انعکاس نور بیشتر استفاده می شود و لوستر یا چراغ های دیواری بیشتر برای ایجاد تعادل در نورپردازی محیط های پیرامونی و تاثیر گذاری بر نوع چیدمان وسایل مختلف دکوراسیون داخلی یا جلوه گری بیشتر یک فضای خاص استفاده می شود.

انواع لوستر از نظر شکل ظاهری و براساس مدل طراحی

انواع لوستر از نظر شکل ظاهری و براساس مدل طراحی هم  از تنوع بالایی برخوردار هستند به شکلی که هر مدل آن با توجه به فضای خاص و دیزاین داخلی آنجا نصب و راه اندازی می شود. بر اساس شکل ظاهری از مدل های لوستر می توان به مواردی مانند لوستر شاخه ای، لوستر کاسه ای، لوستر ریشه ای، لوستر حلقه ای، لوستر طرح شمع، لوستر طرح حبابی، لوستر طرح شعله ای، لوستر طرح طبلی، لوستر طرح سایه دار، لوستر طرح خطی، لوستر طرح ال ای دی و لوستر های طرح اس ام دی اشاره کرد.

برای انتخاب لوستر به چه مواردی باید توجه نمود؟

شاید در نگاه اول انتخاب لوستر  بر اساس شکل ظاهری و نوع نصب کار سخت و دشواری به نظر برسد. اما اگر برای  انتخاب لوستر در وهله اول  با توجه  به سلیقه و نیاز اقدام شود. می توان به راحتی و در کمال آرامش لوستر مناسب برای فضاهای مختلف را انتخاب و تهیه نمود. منتهی نکته مهمی که در زمان انتخاب و خرید لوستر  در کنار سلیقه و نیاز باید به آن توجه شود در نظر گرفتن دیزاین و دکوراسیون فضای داخلی است که می تواند تاثیر غیر قابل انکاری در توازن و جا نمایی درست انواع لوستر داشته باشد. همچنین در زمان انتخاب لوستر باید به این نکته توجه شود که انتخاب و نصب لوستر بیشتر به خاطر زیبایی ظاهری و هماهنگی با دکوراسیون داخلی است یا نور پردازی آن هم مورد توجه است که می تواند در انتخاب  نوع لوستر موثر باشد.

چگونگی انتخاب لوستر برای بخش های مختلف خانه

یک واحد مسکونی از فضای های مختلفی تشکیل می شود که می توان با توجه به فضای مورد نظر و دیزاین داخلی نسبت به انتخاب نوع مناسب لوستر برای آن مکان اقدام نمود. در فضای داخلی یکی از مهمترین فضاهایی که برای نصب لوستر باید مورد توجه قرار گیرد سالن پذیرایی است سالن پذیرایی به عنوان مهمترین بخش از فضاهای داخلی می تواند تاثیر زیادی در زیبایی دکوراسیون داخلی داشته باشد.

انتخاب لوستر

انواع لوستر سالن پذیرایی

سالن پذیرایی به دلیل شرایط مناسب فضای ایده آلی برای نصب انواع لوستر است که می توان نوع مورد نظر آن را با توجه به دیزاین داخلی، نوع نور پردازی و زیبایی ظاهری یا دیداری انتخاب و جا نمایی نمود.

انواع لوستر آشپزخانه

از دیگر فضاهای واحد مسکونی آشپزخانه است که معمولا افراد مختلف با توجه به سلیقه، در آنجا اقدام به نصب لوستر های تقریبا کوچک و جمع و جور می کنند و خیلی از افراد به دلیل وجود انواع منابع نوری که به شکل  مخفی و نمایان در آشپزخانه وجود دارد علاقه ای به نصب لوستر در آشپزخانه ندارند چون معتقدند که باعث شلوغ شدن فضا می شود.

 

انواع لوستر آشپزخانه

انواع لوستر اتاق خواب

از محل دیگر واحد های مسکونی اتاق خواب ها هستند که انتخاب و نصب لوستر در آن ها هم بیشتر امری سلیقه ای است و هرکس متناسب با اندازه اتاق خواب و شرایط دیزاین داخلی آن نسبت به تهیه و نصب لوستر مورد نظر اقدام می کنند. معمولا برای اتاق خواب ها هم از لوستر های کوچک و جمع و جور و در عین حال زیبا استفاده می شود. گاهی اوقات هم از لوستر یا چراغ های دیواری برای اتاق خواب ها استفاده می شود. سرویس های بهداشتی هم از محل هایی هستند که انتخاب و جا نمایی انواع لوستر در آن ها سلیقه ای است. ابعاد و اندازه سرویس بهداشتی می تواند حرف اول را در انتخاب  لوستر و نوع آن در سرویس های بهداشتی و حمام بزند.

انواع لوستر اتاق خواب 

انواع لوستر سرویس های بهداشتی

عموما به دلیل کوچک بودن سرویس های بهداشتی در آنها از نورهای مخفی و چراغ های دیواری یا ال ای دی استفاده می شود. بطور کلی سالن پذیرایی می تواند مهمترین مکان برای نصب انواع لوستر های زیبا و شیک باشد چون تاثیر غیر قابل انکاری بر دکوراسیون داخلی می تواند داشته باشد.

 

انواع لوستر سرویس های بهداشتی 

رایج ترین مدل های لوستر

از رایج ترین و پر طرفدار ترین مدل های لوستر که به شکل گسترده در فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد می توان به مواردی که در ادامه می آید اشاره کرد.

– لوستر کریستالی

لوستر کریستال یکی از انواع لوستر های قدیمی و پرطرفدار است که یکی از لوکس ترین  و مجلل ترین انواع لوستر محسوب می شود. در این نوع لوستر از کریستال های تراش خورده و بسیار زیبایی استفاده می شود که باعث زیبایی و درخشش ظاهری آن می شود. وجود این کریستال ها باعث شکست نور و زیبایی خارق العاده در فضای پیرامونی می شود.

 

لوستر کریستالی

– لوستر شمعی

در گذشته قبل از اختراع برق لوسترهایی که بر روی آن ها شمع نصب می شده در فضاهای مختلف نصب و جا نمایی می شده اند. این لوستر ها به عنوان الگویی برای لوستر های جدید در نظر گرفته شده و از روی آن ها لوستر های جدید برقی با طرح شمع طراحی و تولید شده است.

 

- لوستر شمعی

– لوستر های شاخه ای

از لوستر های پر طرفدار دیگر می توان به لوستر های شاخه ای اشاره کرد که در ابعاد و اندازه های مختلف تولید و روانه بازار شده اند معمولا برای زیبایی لوستر های بزرگ شاخه ای از تزئینات کریستالی و شیشه ای استفاده می شود که می تواند باعث ارتقاء کیفیت و زیبایی آن ها شود. در انتخاب لوستر برای جاهای مختلف خانه عوامل مختلفی می تواند تاثیر گذار باشد که بدون در نظر گرفتن آن ها معرفی و انتخاب لوستر برای فضاهای مختلف می تواند زیاد مناسب نباشد. به دلیل تنوع بالای انواع لوستر عواملی مانند سلیقه، زیبایی ظاهری، ابعاد و اندازه فضایی که قرار است در آن لوستر نصب شود، اندازه و ابعاد لوستر، ارتفاع و شرایط محل نصب لوستر، وضعیت اقتصادی و توان مالی فرد متقاضی نصب لوستر و … می تواند در انتخاب نوع لوستر موثر باشد.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.