کلوزت روم یا واک این کلوزت
هر روزه سبک های معماری و طراحی داخلی به روزتر و کاربردی تر از قبل شده و نیازهای اساسی را تا حدود زیادی مرتفع میکند .یکی از این بخش هایی که به طراحی داخلی افزوده شده ، کلوزت روم می باشد . به طور کلی به اتاق یا فضایی که به نگهداری و قرار دادن البسه و کیف و کفش و سایر پوشاک اختصاص پیدا میکند ، کلوزت روم گفته می شود .این کلوزت روم ، که به آن اتاق پرو هم گفته می شود می تواند به روش های مختلفی طراحی شود که در ادامه مورد بررسی قرار می گیرد .
کلوزت روم در اتاق خواب :
اگر فضای کافی و بزرگی ندارید ، می توانید از قسمتی از اتاق خواب خودتان به عنوان کلوزت روم استفاده نمایید . اگر اتاق خواب شما مستر بوده و فضای کافی داشتید که چه بهتر ،ولی اگر فضای کمی داشتید می توانید با یک پارتیشن بندی ساده ، یک کلوزت روم نقلی تعبیه کنید .این فضا از قسمت هایی از منزل است که زود بهم ریخته می شود ، پس روزی حداقل یکساعت برای مرتب کردن آن وقت بگذارید تا در صورت نیاز به لباسی دچار سردرگمی نشوید .
کلوزت روم به عنوان اتاقی مستقل :
این سبک کلوزت روم یا اتاق پرو ، مختص خانه های لوکس با فضای کافی می باشند . اگر خانه ی بزرگی دارید که یک اتاق آن تقریبا بلااستفاده می باشد ، می توانید یک اتاق پرو فوق العاده زیبا را طراحی کنید .در این سبک طراحی ، توجه به تمام المان های اتاق پرو الزامیست و ساخت جزیره و وجود پاف و حتی فضای جداگانه برای شال آویز و شلوار و… از ملزومات اساسی می باشد .
نکات کلیدی در طراحی کلوزت روم :
- به نور پردازی فضا توجه کافی کنید . این اتاق ها به جهت آن که از کمدهای قدی زیادی تشکیل شده اند و اکثرا پنجره ای به سمت بیرون ندارند ، نور کافی ندارند و کمی تاریک می باشند ؛ پس دقت لازم را در این مورد داشته باشید .
- حتما در اتاق از آینه های قدی و بزرگ استفاده نمایید . زیرا پس از پوشیدن لباس و کفش ، نیاز به چک کردن خودمان داریم . اگر از محصولات چوبی و طبیعی علاقمند هستید ، نمونه آیینه های چوبی روستیک مجموعه زد دیزاین را به شما پیشنهاد می دهیم . این سبک آیینه ها با هر فضایی به راحتی ست می شود و انرژی و حس و حال خوبی به محیط می دهد .در انتهای متن مراحل ساخت آینه های چوبی را مشاهده می نمایید .
- بهتر است رنگ دیوار و کمدها ، رنگ سفید و روشن انتخاب شود .زیرا فضا را بزرگ تر و روشن تر نشان می دهد .
- قبل از طراحی و ساخت این فضا ، به تعداد لباس ها و اندازه ی استاندارد آن ها توجه کافی داشته باشید . از آنجا که لباسهای متنوعی از قبیل دامن ، پیراهن های بلند شب ، کت و شلوار و بارانی و … داریم ، کمدهای متنوعی بسازید .
- عمق استاندارد کمد لباس ها بین ۴۰ تا ۷۰ سانتی متر می باشد . و همین طور عرض کفش ها ،چه زنانه و چه مردانه بین ۱۵ تا ۳۰ سانتی متر ایده آل می باشد .
- بهترین انتخاب برای رنگ کمدها ، رنگ های خنثی می باشد ،زیرا رنگ لباس ها راحت تر دیده می شوند ، البته انتخاب کمد و کشوهای شیشه ای هم ایده ی خوبی به نظر میرسد .
لوازم جانبی اتاق پرو لباس یا کلوزت روم :
- پاف یا اتومان : وجود چنین کاناپه هایی در اتاق پرو بسیار ضروری است .از این صندلی ها برای نشستن و پوشیدن کفش استفاده می شود .
- لوستر تزیینی :قرار دادن یک لوستر زیبا ، به مدرن بودن و شیک شدن فضا کمک شایانی می کند و همینطور نورپردازی خوبی خواهد داشت .
- ساخت جزیره : اگر فضای مناسبی دارید ،ساخت یک جزیره بهترین گزینه برای قرار دادن اکسسوری هایی نظیر بدلیجات ، ساعت ، عینک آفتابی ، کراوات و کمربندها می باشد .
- آیینه های قدی : این آیتم از موارد ضروری و لازم هر کلوزت رومی می باشد .با مراحل ساخت آیینه های روستیک مجموعه زد دیزاین بیشتر آشنا شوید .